Redenen waarom ondernemers entresolvloeren gebruiken

Een entresolvloer is een gemakkelijke en betaalbare manier om extra opbergruimte toe te voegen. Ze zijn snel te bouwen en bieden veel voordelen. Met een entresolvloer kun je je bestaande vloeroppervlak efficiënter benutten. Deze vloeren zijn perfect voor elk bedrijf dat zijn opslagcapaciteit wil vergroten, maar geen gedoe wil hebben met het laten bouwen van een aanbouw.

Om de omvang van hun bedrijf uit te breiden

Als je overweegt om de omvang van je bedrijf te vergroten, denk je misschien om uit te breiden of een geheel nieuwe ruimte te bouwen. Als je hier echter niet genoeg geld voor hebt, zijn entresolvloeren van Begra een aantrekkelijke optie. Entresolvloeren kunnen in bestaande gebouwen worden geplaatst en ze kunnen zo worden opgesteld dat ze eruit zien als een onderdeel van het oorspronkelijke gebouw. Dit betekent dat de kosten voor het plaatsen van een entresolvloer veel goedkoper zijn dan voor een uitbreiding of zelfs het kopen van een nieuwe fabriek of magazijn voor je bedrijf.

Snel en eenvoudig te bouwen

Een van de grootste voordelen van een entresolvloer is dat deze snel en eenvoudig kan worden gelegd. Entresolvloeren zijn er in veel verschillende ontwerpen en ze kunnen worden gebouwd om aan verschillende behoeften te voldoen. Ze zijn ook relatief goedkoop in vergelijking met andere soorten werkplatforms en daarom zijn ze de laatste jaren steeds populairder geworden. Wanneer je overweegt om een entresolvloer te installeren, houd er dan rekening mee dat er geen speciale vergunningen of machtigingen nodig zijn voor een dergelijke installatie.

Veilige werkomgeving

Een van de grootste voordelen van een tussenvloer is de veiligheid. De veiligheid van je medewerkers en klanten moet je topprioriteit zijn. Daarom moet je ervoor zorgen dat bij het ontwerpen van een gebouw of het toevoegen van een uitbreiding rekening wordt gehouden met de veiligheid van iedereen die in het pand werkt. Entresolvloeren zijn betere opties dan betonnen vloeren voor uitbouw. Betonnen vloeren kunnen op veel manieren erg gevaarlijk zijn. Eerst en vooral zijn ze erg glad als ze nat zijn. Ze trekken stof en vuil aan, waardoor ze moeilijk schoon te maken zijn. Daarnaast zijn ze extreem zwaar en voegen ze onnodig gewicht toe aan gebouwen. Dit kan na verloop van tijd tot instabiliteit leiden.

Grote flexibiliteit

Entresolvloeren kunnen worden aangepast aan je behoeften. Ze kunnen worden gebruikt als opslagruimte, kantoorruimte of een combinatie van beide. Deze vloeren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan maten en vormen, waardoor ze aan elk type bedrijf kunnen worden aangepast. Of je nu een klein kantoor of magazijn opent of zelfs een industriële fabriek, entresolvloeren zijn geschikt voor elk bedrijf.