Wat is een headshop?

Misschien heb je wel eens van een headshop gehoord, maar weet je niet precies wat het betekent. Een headshop is een winkel waar je verschillende producten kunt kopen die te maken hebben met drugs. Ben je benieuwd wat het precies inhoudt, waar je ze kunt vinden en wat je er kunt kopen? Lees dan verder en kom erachter!

Wat is het?

Een headshop is een winkel waar je artikelen kunt kopen die te maken hebben met drugs. Dit zijn artikelen zoals, vloei, waterpijpen, bongs en een rolmachine. In een headshop kun je dus geen drugs kopen, maar enkel de benodigdheden. 

Nederlandse headshops

In Nederland zijn er nauwelijks headshops te vinden. Meestal zit een headshop in een smartshop. De headshop ondersteunt en verkoopt tools om het gebruik van de smart-drugs te vereenvoudigen. In Nederland worden artikelen van de headshop dus vaak verkocht samen met artikelen van de smartshop. Naast de fysieke winkels, is er online ook een groot aanbod aan producten voor de recreatieve drugsgebruiker.

Het assortiment van een headshop

Zoals eerder benoemd, kun je bij een headshop enkel toebehoren kopen en geen drugs. Dit zijn artikelen zoals, grinders, snuifartikelen, capsuleer machines, waterpijpen, bongs, weegschalen, vloei, shisha’s en pijpjes. Kortom, alles wat je nodig hebt bij het gebruiken van recreatieve drugs. 

Ontdek het aanbod

Nu je weet wat een headshop is en wat je er kunt kopen, weet je waar je moet zijn voor toebehoren bij het gebruik van drugs. Ben je benieuwd naar het aanbod van een headshop, maar is er geen bij jou in de buurt? Neem dan een kijkje op de website van 24high en ontdek het ruime assortiment. Heb je vragen over een artikel of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren over de mogelijkheden.