Je garderobe uitzoeken en winterklaar maken

Het is weer die tijd van het jaar! Het weer wordt kouder en de dagen worden korter. Dat kan maar één ding betekenen: het is tijd om na te denken over je wintergarderobe. 

Als je bent zoals de meeste vrouwen, heb je waarschijnlijk een paar belangrijke kledingstukken die je tijdens de wintermaanden altijd draagt. Maar dat je van die kledingstukken houdt, betekent niet dat ze geen opfrisbeurt kunnen gebruiken. Probeer dit seizoen een paar nieuwe stukken aan jouw roulatie toe te voegen om de dingen wat te mixen. En vergeet bij het uitzoeken van je kleding de functionaliteit niet! Zorg ervoor dat je kledingstukken hebt die je het hele seizoen warm en stijlvol houden. Hier zijn een paar tips voor het uitzoeken en winterklaar maken van je garderobe dit seizoen!

Tip #1: Investeer in kwalitatieve bovenkleding. 

Als het om bovenkleding gaat, is het belangrijk om te investeren in kwaliteit stukken die jarenlang meegaan. Een goede jas is in de wintermaanden goud waard, dus zorg ervoor dat je iets kiest waar je jarenlang blij mee zult zijn. En vergeet de accessoires niet! Een sjaal, handschoenen en een muts kunnen het verschil maken om warm te blijven. 

Tip #2: Laag, laag, laag. 

Een van de beste dingen van laagjes is dat je er eindeloze outfit mogelijkheden mee kunt creëren. En als je het goed doet, kunnen laagjes ook ongelooflijk flatterend zijn. Als je niet zeker weet waar je moet beginnen, probeer dan een getailleerde coltrui te combineren met een loszittende trui. Voeg vervolgens een jas of jack toe en een broek of rok om de look compleet te maken. En vergeet sjaals, riemen en sieraden niet – deze items kunnen jouw hele outfit samenbrengen. 

Tip #3: Investeer in tijdloze basisstukken. 

Elke vrouw heeft een paar belangrijke stukken in haar garderobe nodig waarop ze altijd kan terugvallen. Dit zijn de stukken die nooit uit de mode raken en jaar na jaar gedragen kunnen worden. Enkele tijdloze stukken die elke vrouw moet hebben zijn een goed passende spijkerbroek, een zwarte blazer, een wit overhemd met knopen en een zwart jurkje. Met deze sleutelstukken in je garderobe heb je altijd iets om te dragen, ongeacht de gelegenheid.

Door te investeren in bovenkleding van goede kwaliteit en kleding in laagjes te dragen, blijf je de hele winter warm en stijlvol. Kijk daarvoor zeker eens op de website van nr 16 Bladel