Voor welke smaak kies jij?

Het kan zijn dat je voor het eerst een e-sigaret wilt aanschaffen maar het is ook mogelijk dat je op zoek bent naar een nieuw smaakje. Als je nog nooit eerder een e-sigaret hebt gebruikt, dan heb je veel keuze. Het is namelijk aftasten welke je het lekkerst vindt. Maar als je al veel hebt geproefd, wil je misschien weleens wat nieuws. Ben je benieuwd naar de verschillende e-liquids? Lees dan snel verder! Wij vertellen hier namelijk meer over in dit blog.

Wil je veel damp?

Iets waar je vast nog niet over na had gedacht is de hoeveelheid damp. Dit verschilt per e-liquid. Als je een hijs neemt, wil je dan veel of weinig damp uitblazen? Die keuze is aan jezelf. Maar, als je meer een shisha gevoel wilt krijgen, dan kun je het beste kiezen voor een e-liquid waar veel damp uitkomt.

Wel of geen nicotine?

Als je op zoek bent naar een e-sigaret omdat je wilt stoppen met roken, is e-liquid zonder nicotine een mogelijkheid. Zo is het mogelijk om zelf de hoeveelheid nicotine te kiezen. Hierdoor kun je langzaam afbouwen. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om smaakjes te kiezen waar nicotine bij in zit. De mint sigaretten zijn namelijk uit het assortiment, en daar kunnen e-liquids een alternatief voor zijn. Wij hebben voor jou even een vergelijk gemaakt, zodat het een stuk makkelijker wordt om het nicotinegehalte te kiezen.

  • 0 mg nicotine; er zit in deze liquid geen nicotine
  • 3 mg nicotine; vergelijkbaar met light sigaretten (meer geschikt voor Sub Ohm)
  • 6 mg nicotine; vergelijkbaar met light sigaretten
  • 12 mg nicotine; vergelijkbaar met reguliere sigaretten
  • 18 mg nicotine; vergelijkbaar met zware sigaretten

De verschillende smaken

Zoals je hierboven hebt gelezen, kun je uit veel verschillende opties kiezen. Als je hier uit hebt gekozen, is het tijd om een smaak uit te zoek. De vraag is dan ook: waar houd je het meest van? Dit kun je het best vergelijken met eten. Ben je meer een zoetekauw of houd je meer van hartig? Drink je graag koffie, of gaat jouw voorkeur uit naar een sapje? Deze afwegingen bepalen de smaak die je kiest. 

Smokesmarter

Wil je meer weten over verschillende e-sigaretten? Neem dan gerust een kijkje op de website van Smokesmarter. Hier staat namelijk meer informatie, waardoor hopelijk al je vragen beantwoord worden! Maar heb je toch nog een vraag? Geen probleem! De experts van Smokesmarter helpen je graag verder.