Pennen met logo maken meer impact

Pennen bedrukken met uw logo klinkt misschien simpel, maar bedrukte pennen maken meer impact dat je in eerste instantie denkt. Wist je dat relatiegeschenken twee keer meer effect hebben dan gewone advertenties op tv? Dat komt omdat relatiegeschenken gebruiksitems zijn, waardoor ze veel bewuster bekeken worden. Reclames op tv komen vlug voorbij en daarna denken we er niet meer aan, of we zappen zelfs weg als reclames voorbij komen. Het gebruiken van een bedrukte pen als marketingmiddel zorgt dus voor veel meer impact.

Bedrukte pennen met logo

De pen is een erg efficiënt reclamemiddel. Waarom? Omdat niemand pennen weggooit. Pennen kunnen we altijd wel gebruiken. Misschien niet meteen, maar dan gooien we ze wel in een la of bakje. Hierdoor is jouw bedrukte pen, bewust of onbewust, altijd onder de aandacht. Pennen worden ook vaak uitgeleend (om ze vervolgens nooit meer terug te zien). De levensduur van een gemiddelde pen is ongeveer 7 jaar. Jouw logo komt dus jarenlang voorbij tegenover lage kosten. Daar kan een tv reclame niet aan tippen.

Kies je pen zorgvuldig uitHet assortiment van pennen is erg groot en dat is niet zonder reden. Relatiegeschenken moeten namelijk wel passen bij het imago en status van het bedrijf. Een notariskantoor moet bijvoorbeeld niet aan komen met de goedkoopste pennen op de markt. Klanten tekenen belangrijke documenten met die pen en dat moet niet gebeuren met een pen van €0,03 per stuk. Ook bedrijven met een luxe uitstraling moeten niet gaan voor goedkope pennen. Denk dus goed na vooruit u een goed aanschaft en kies de juiste pen. Bestel samples om te kijken of de pen fijn schrijft, voordat u een beslissing maakt.

Jouw pennen bedrukken?
Op de website van BudgetGift.nl staat een groot assortiment pennen. Van goedkoop tot luxe. Hierdoor is er voor ieder bedrijf een passende pen om te bedrukken.
BudgetGift.nl heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het bedrukken van relatiegeschenken. Neem contact met ze op voor advies of een vrijblijvende offerte.