Maessententen

Het organiseren van een evenement in Nederland kent altijd een onvoorspelbare factor: het weer. Maessen Tenten maakt een einde aan deze onzekerheid. Het is een tenten verhuur bedrijf dat kleine en grote tenten plaatst op een tal van evenementen, festivals en particuliere aangelegenheden. Het bedrijf geeft advies, regelt de op- en afbouw en levert maatwerk op locatie. Het is opgericht in 1998 en is momenteel een graag geziene partner is op veel evenementen, festivals en particuliere gelegenheden. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en passie voor het vak zijn principes die Maessen Tenten bij elk project opnieuw laat zien. Met oog voor detail, effici├źntie en aandacht voor specifieke wensen zorgt Maessen Tenten er steeds weer voor dat het eindresultaat staat als een huis.

Tenten huren bij Maessen Tenten is gemakkelijk. Het bedrijf beschikt namelijk over een erg breed assortiment met verschillende tentsoorten; Jumbo boogspant tenten, Aluhal tenten, Pagode tenten, Transparante tenten, Flex tenten en aan tal van opslagtenten. Met deze ruime diversiteit aan tenten onderscheid het bedrijf zich van andere tentenleveranciers in Nederland. 

Persoonlijke aandacht is een kernwaarde die Maessen Tenten hoog in het vaandel heeft staan. Dat moet ook wel, want vaak hebben klanten weinig kennis van het huren van een tent. In dat geval is persoonlijke aandacht een belangrijke factor voor een klant. Als wij bijvoorbeeld een bruiloft tent plaatsen is het belangrijk dat alles klopt, het gaat immers om een belangrijke dag van de klant.  

Kwaliteit is een andere factor waar Maessen Tenten zijn focus op legt. Dit is mogelijk gemaakt door de juiste investeringen. Maessen Tenten beschikt over een eigen loods met daarin een wasstraat voor tenten. Elke gebruikte tent wordt gewassen zodat het materiaal schoon blijft. Door deze facetten kan Maessen Tenten de hoge kwaliteitseisen blijven garanderen. 

Dit alles zorgt ervoor dat een tent van Maessen Tenten goed bijdraagt aan de sfeer en beleving van elk festival of evenement.