Lekker slapen dankzij een goede autoverzekering

Afgekeurd. Mijn oude, trouwe autootje kwam dit jaar met geen mogelijkheid meer door de APK. Er zat niets anders op dan afscheid te nemen van mijn auto, die me meer dan acht jaar overal heen bracht waar ik moest zijn

Het deed me even pijn, maar uiteindelijk is een auto ook maar gewoon een auto en moest ik toch een andere kopen. Dat was gelukkig niet al te moeilijk. Bij een occasion dealer bij mij in het dorp vond ik een goede auto. Ik kocht de auto en besefte me toen dat ik voor het eerst in meer dan acht jaar op zoek moest naar een nieuwe autoverzekering voor mijn auto.

Snel online afsluiten

Mijn zoektocht begon bij Allianz, want dat merk kende ik vanwege de televisiereclames. Een groot voordeel van Allianz is, naast dat ik aan alles merk dat ik mijn verzekering afsluit bij een groot concern, dat ik online mijn autoverzekering kan afsluiten. Ik ben direct verzekerd en ik ontving mijn polis en mijn groene kaart direct in de mail. Ik kon mijn nieuwe auto dus met een goed gevoel op gaan halen en alhoewel ik mezelf heel veel veilige kilometers toe wens, weet ik dat ik goed gedekt ben voor het geval er een keer iets mocht gebeuren.

De voordelen van een goede verzekering

Vanzelfsprekend is de maandelijkse premie die ik moet betalen een belangrijke factor waarom ik voor de verzekering van Allianz gekozen heb. Ik vind het echter veel belangrijker dat ik door de uitgebreide dekking heel veel scenario’s af heb kunnen dekken. Ik hoef me geen zorgen te maken als er iets met mijn auto, door mijn eigen schuld of door de schuld van een ander, gebeurd. En dat slaapt best lekker.