Een speciaal cadeau voor een afscheid collega

Een afscheid collega is nooit leuk. Ook vraag je jezelf direct af wat je deze persoon gaat geven. Je hebt er jarenlang mee samengewerkt en een blijk van waardering is daarom altijd op zijn plaats. Je kunt er dan voor kiezen om een kunstwerk te kopen. Het kunstwerk komt in verschillende vormen en maten, waardoor je altijd iets unieks in handen hebt. Daarnaast kun je het object geheel naar wens laten ontwerpen, waardoor er nog meer persoonlijkheid in gestopt kan worden. Jouw collega weet precies van wie het kunstwerk afkomt en kan er nog jarenlang plezier van hebben door het ergens neer te zetten of op te hangen. 

Het afscheid collega speciaal maken

Bij een afscheid collega hoort een uniek cadeau. Deze kan komen in de vorm van een sculptuur. Denk daarbij aan een beeld met meerdere figuren erin, die de samenwerking kunnen symboliseren. Deze symbolisatie kan zowel in brons als in kleur, zodat je de stijl aan kunt passen aan de persoonlijke voorkeuren van jouw collega. Uiteraard hoef je niet altijd voor een persoon te gaan in het beeld. Je kunt ook voor een bepaald voorwerp kiezen waar iemand helemaal weg van is. Met deze voorwerpen laat je zien dat je goed opgelet hebt waar de interesses liggen van de collega en je de werkzaamheden van deze persoon echt gewaardeerd hebt. 

Een mooi kunstwerk aan de muur

Denk je dat een beeld niet goed bij een afscheid collega past? Dan is wellicht photo art een goed idee. Dit is een persoonlijke vorm van kunst. Met photo art heb je een groot schilderij om aan de muur te hangen. Ook hiervoor zijn een aantal ontwerpen in het assortiment opgenomen. Zowel in kleur als in zwart wit heb je voldoende keuzemogelijkheden. Hierdoor gaan ze ook altijd bij het interieur van de ontvanger passen. Ook deze zijn op maat te maken. Je hoeft hiervoor alleen maar jouw wensen uit te spreken en er wordt gekeken naar een goed ontwerp. Het wordt hierdoor een specialer cadeau dan een standaard canvas van een foto met collega’s. De kunstenaar voegt er immers unieke effecten aan toe om er een geheel van te maken. 

Met veel plezier terugkijken 

Als laatste kun je voor een afscheid collega ook voor een fles wijn met een kurkentrekker of een van de voorwerpen voor in huis gaan. De kurketrekkers hebben stuk voor stuk iets unieks. De verschillende vormen laten jou een passend cadeau uitzoeken en de voorwerpen voor in huis kunnen een mooie toevoeging zijn op bijvoorbeeld de salontafel of een vensterbank. Zo doet een speciaal ontworpen schaal het altijd heel goed en kan een lamp een gezellige sfeer creëren in iedere woonkamer. Door naar alle mogelijkheden te kijken heb je altijd een goed cadeau om afscheid te kunnen nemen van een van jouw favoriete collega’s. Deze collega zal hierdoor altijd met veel plezier terug gaan kijken naar de samenwerking en het cadeau wat nog jarenlang mee kan gaan.