Een ketting met naam aanschaffen

Alweer weet u niet wat u moet kopen voor iemand, bij wie u over een uurtje al verwacht wordt ter gelegenheid van de verjaardag. Geheel toevallig stuit u vervolgens op de ketting met naam, waarmee alle problemen voor eens en altijd opgelost zijn. Want behalve een zeer uniek cadeautje, is dit cadeau nog prima te betalen ook. Kan wat dat betreft dus echt niet beter!

Geef eens een persoonlijk sieraad weg

Een ketting met naam is een van de vele persoonlijke sieraden die u weg kunt geven. Door de naam en andere mogelijkheden die er zijn, geeft u de ketting een zeer persoonlijk tintje en daarmee wordt een ketting met naam meteen een uniek en zeer persoonlijk presentje. Een ketting met naam kunt u altijd weggeven, ter gelegenheid van zo goed als alles. Of het nou om een huwelijk, een jubileum of een geboorte gaat, met een ketting met naam geeft u een eigen draai aan een cadeau. En doorgaans worden deze cadeaus bijzonder gewaardeerd, daar kan vaak geen duur cadeau tegenop. Naast een ketting met naam kunt u bijvoorbeeld ook denken aan een armband met naam.

Laat ook uw eigen naam of een datum graveren

Behalve de naam van de ontvanger kunt u er voor kiezen uw eigen naam ook op de ketting te laten graveren, zoals u er ook een voor zowel u als de ontvanger bijzondere datum bij kunt laten graveren, of een tekst die slaat op de ontvanger en waarvan alleen jullie precies weten wat het betekent. U kunt ook nog kiezen voor een ketting met naam en een foto, bijvoorbeeld van de kinderen. En zo kunt u de ketting zo persoonlijk maken als u zelf wilt, zoals u ook de keuze kunt maken uit verschillende materialen voor de ketting als bijvoorbeeld roestvrij staal of crystals. Denk hierbij aan kettingen zoals de verzilverde uitvoering en ook aan verschillende metaallegeringen. Ook de vorm bepaalt u zelf. De alom bekende hartjesvorm is ongekend populair om weg te geven. Een ketting met naam is er in zowel de goud- als zilverkleur én in een goud vergulde uitvoering.

Kies zelf de grootte van de letter en het lettertype

Ook de wijze waarop de naam gegraveerd wordt bepaald u zelf, want u kiest zelf het lettertype en de grootte van de letters. Bijzonder persoonlijk is om te kiezen voor dubbele bedrukking, dubbele gravering dus. Aan de ene kant van de ketting de naam, aan de andere kant uw vingerafdruk. In dat geval maakt u thuis een vingerafdruk op wit papier, scant die in waarna het nog slechts een kwestie van uploaden is. Een gepersonaliseerde ketting met naam bestelt u eenvoudig, vanuit uw luie stoel, online dus. Doorgaans krijgt u heel snel na de bestelling de ketting al thuis bezorgd en heeft u een keer echt iets leuks om weg te geven. En reken maar dat de ontvanger blij zal zijn met de gepersonaliseerde ketting. Een ketting met naam en met SOS-koker kan ook voor mensen met een bepaalde aandoening bijzonder handig en soms zelfs strikt noodzakelijk zijn, waarmee de ketting aantoont ook nog eens zeer veelzijdig te zijn.