5 must have artikelen voor de winter!

Oktober nadert en we weten wat dat allemaal betekent: de zomer is officieel voorbij. De korte broeken en slippers kunnen weer de kast in voor een aantal maanden. Maar dat heeft ook zijn voordelen: de winter staat bijna voor de deur. Hoewel de kou misschien een nadeel is van de winter, heeft het ook ontzettend veel voordelen. De feestdagen komen er weer aan, dit betekent gezelligheid en veel liefde met familie en vrienden. Wie weet valt er deze winter wel weer sneu, dat klinkt hartstikke leuk toch? Om de winter door te komen, wil je jezelf natuurlijk lekker warm houden. In deze blog hebben we 5 artikelen voor je voor de winter!

Een mooie dikke trui

Het fijnste aan truien is dat deze lekker oversized gedragen kunnen worden en dat niemand daar iets om geeft, omdat iedereen het heeft. Natuurlijk hoef je ze niet oversized te dragen als je daar niet van houdt natuurlijk, er zijn namelijk ontzettend veel soorten truien. Maar hoe dikker, hoe beter! Lekker met een dikke trui op de bank zitten met een kopje thee is één van de fijnste dingen die je kunt doen op een winterse avond. Ben je op zoek naar nieuwe truien voor deze winter? Bij nummer zestien heb je een groot assortiment aan mooie truien!

Hoge laarzen

Lange laarzen hebben het voordeel dat je ze vrijwel met alles kunt combineren en dat ze daarnaast ook erg lekker warm zijn. Op deze manier kun je dus heel makkelijk een maxirok of kort rokje aantrekken met een panty en je laarzen zonder het koud te hebben! Hoge laarzen staan trouwens ook super mooi op een skinny jeans. Het geeft een elegante look!  

Een lange winterjas

Winterjassen komen voor in allerlei soorten modellen. Bomberjacks, parka’s, bodywarmers en nog veel meer modellen. Wij zijn ontzettend fan van lange winterjassen! Met een lange winterjas heb je het voordeel dat je (bijna) je hele lichaam warm kunt houden met een jas. Op deze manier kun je dus gewoon vaak rokjes blijven dragen! 

Een grote sjaal 

Als je ergens niet genoeg van kunt hebben, dan zijn dat sjaals. Ze houden je nek lekker warm, je kunt ze als dekentjes gebruiken, ze kunnen je drooghouden in de regen op de fiets en het maakt je winterse outfit helemaal af! Met sjaals kunnen we maar één tip geven: hoe groter, hoe beter! Het lijkt misschien wel alsof je een deken om je nek hebt, maar koud zul je het zeker niet hebben.