Zelfzorg op reis: zo begin je jouw vakantie beschermd en wijs

Als de welverdiende vakantie is aangebroken, wil je optimaal genieten en ontspannen. Bij het vullen van je koffer pak je dan niet alleen geschikte kledingsets in, maar ook zelfhulpmiddelen. Vooral als je naar het buitenland gaat, kan het lastig zijn om in een andere taal duidelijk te maken welk product je nodig hebt. Voorkom vakantieleed en houd ruimte in je koffer voor de onmisbare beschermingsmiddelen.

Voorbereiding op vakantie

De voorpret begint vanaf het moment dat je de reis hebt geboekt. Het aftellen kan beginnen en daarmee ook de voorbereiding voor je vertrek. Met een checklist bij de hand vink je eenvoudig alles af wat je geregeld hebt. Maar hoe zit het met de zelfzorg?

Zelfzorg op vakantie

Bij een tripje naar een ander land krijg je veelal te maken met een ander klimaat en een andere taal. Voorkom dat je in een vervelende situatie terechtkomt en neem middelen mee die van pas kunnen komen tijdens jouw tour. Alles wat jij nodig hebt op jouw tour, vind je op Careplus-shop

Activiteiten ondernemen

Ontspannen doe je onder andere door een goede bescherming tegen insecten. Dit vind je bij Careplus-shop in de vorm van gel, spray of lotion. Een klamboe doet wonderen in de nachtelijke uren. Zo krijgen insecten geen kans zich in jouw huid te nestelen. Als je van wandelen houdt, is een blarenpleister geen overbodige luxe in jouw koffer. 

Eerste hulp op reis

Wil jij altijd goede bescherming in huis hebben ongeacht de locatie van je vakantie? Kies dan voor een EHBO-set van de Careplus-shop. Hierin zitten alle benodigdheden voor pech op vakantie. Als je een kijkje neemt bij Careplus-shop, dan zie je dat de EHBO-sets enorm uitgebreid zijn. Zo zijn er sets die:

  • geschikt zijn voor lange wandelingen
  • waterproof zijn
  • voorzien zijn van voldoende hulpmiddelen voor de hele familie

Een handig overzicht op de website van Careplus-shop toont jou direct welke EHBO-set het meest geschikt is voor jouw situatie. Zo kan je onbezorgd uitkijken naar de vakantie die je in het verschiet hebt.