Tassen laten bedrukken

Wilt u de naamsbekendheid van uw bedrijf op een eenvoudige manier een echte boost geven? Dan kunt u kiezen voor tassen met daarop uw logo of bedrijfsnaam gedrukt. Wanneer u overweegt om tassen te bedrukken zijn er verschillende opties waar u voor kunt kiezen. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende materialen waar u uit kunt kiezen voor de tas. Dit zorgt er niet alleen voor dat de tas uw logo bevat, maar ook nog eens compleet aansluit bij uw wensen en eisen. Een ander groot voordeel van tassen bedrukken is het bedrukken van papieren tassen. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw naamsbekendheid wordt vergroot, maar op deze manier helpt u het milieu ook nog eens een handje.

Online tassen bedrukken

Bij Rotimshop kunt u eenvoudig en snel online tassen laten bedrukken. Voor papieren tassen heeft u bij hen de keuze uit wit en bruin kraft papier. Het voordeel van wit kraft papier is dat het de gekozen kleuren van de bedrukken goed weergeven. Zo blijven de kleuren bij deze optie goed helder en zijn ze duidelijk van elkaar te onderscheiden. Bruin kraft geeft uw tas een meer eco-look. Als dit aansluit bij uw bedrijf, dan is bruin kraft een goede optie. Door deze eco uitstraling zijn de kleuren wel minder duidelijk. Uw bedrukking is zeker nog te zien, maar ze worden wel meer geabsorbeerd door het bruine papier waardoor ze minder goed naar voren komen. De kleuren van de bedrukking komen dus doffer over op het bruine kraft dan op het witte. 

Het bedrukken van een kleine oplage

Het is mogelijk om eerst een klein aantal tassen te bedrukken zodat u kunt kijken of het perfect bij uw bedrijf past. Bij Rotimshop kunt u al standaard papieren tassen laten bedrukken vanaf 100 stuks. U blijft dus niet met een grote lading bedrukte tassen zitten wanneer ze tegenvallen. De tassen kun je bedrukken met één of twee kleuren. Hierin kun je ook kiezen voor een eenzijdige of tweezijdige bedrukking. Wil je meer weten over het bedrukken van tassen? Kijk dan rond op de website van Rotimshop en neem bij vragen contact op met de klantenservice van deze partij. Zij helpen je graag verder.