Op vakantie in eigen land

Waarom zou je op vakantie gaan naar het buitenland, als je ook in je eigen land kunt blijven? De natuur van Nederland is erg mooi. Nederland is een klein landje, maar toch valt er veel te beleven in het kleine Nederland. Zo kan je in het westen en op de eilanden genieten van de zee. Woon jij daar al en is de zee niet meer zo bijzonder voor jou? Kom dan naar het noorden en het oosten van Nederland en geniet van de natuur. Wij geven jou een aantal opties om op vakantie te gaan in je eigen land. Financiering nodig? Maak kennis met eth kopen

Bij de boer kamperen 

Ben jij nog niet bekend met de boer? Kom dan kennis maken door bij de boer te gaan kamperen. De boerencampings hebben vaak een aantal activiteiten waarbij je als vakantieganger kunt helpen. Op deze manier krijg jij een duidelijk beeld van de boer. Ondertussen steun je de boeren door te kamperen bij hen en de boer heeft de grond niet meer leeg staan: een win-win situatie. 

Bed and breakfast 

Wil jij heerlijk genieten van een ontbijtje zonder deze zelf te hoeven bereiden? Maak dan kennis met bed and breakfast. Je kunt hier overnachten en de volgende ochtend genieten van een heerlijk ontbijtje. Er zijn verschillende bed and breakfast verspreid door heel Nederland. De prijzen variëren enorm en zijn onder andere afhankelijk van de gelegen locatie. Bekijk welke mogelijkheden er zijn bij jou gewenste bestemming. 

Avonturen langs de zee 

Bij een verblijf langs de zee kan je tot de late avonduren genieten van de zee. Daarnaast kan je de zonsondergang bij de zee ook meemaken. Onder het genot van een borreltje kan je enorm genieten langs het water. De volgende ochtend hoef je enkel je deuren te openen en je stapt het strand alweer op. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten mogelijk in en op het water. Ontdek welke activiteiten jij leuk vindt. 

Hotel 

Houd jij van luxe, maar wil je wel in Nederland blijven? Kies er dan voor om in een hotel in Nederland te verblijven. De hotels zijn beschikbaar in verschillende varianten van luxe. Zo kan je ervoor kiezen om een bubbelbad in je hotelkamer te plaatsen om helemaal tot rust te komen. Een hotel in het centrum heeft vaak ook hogere prijzen, maar hierdoor kan je wel binnen no-time van het hotel naar de stad toekomen. Ontdek welke overnachtingsplek jouw voorkeur heeft.