Minder stress? Wij hebben de gouden tip!

Sommige periodes heb je meer stress dan anders. Dit kan liggen aan te weinig slaap, drukte op het werk of dat je even niet zo lekker in je vel zit. Een beetje stress af en toe is oké, maar als je regelmatig stress hebt kan dat je lichaam beïnvloeden. Zoals je slaappatroon, hartsteken, adrenaline rush en je concentratie. Wat wij zeker aanraden is de oorzaak onderzoeken en daaraan werken. Daarnaast hebben wij nog een handig hulpmiddeltje zodat jij minder stress ervaart. Wil je weten waar we het over hebben? Lees dan snel door! 

Dit doet de green juice met je lichaam

Een goede start van de dag is een ochtend boordevol vitamines. Vaak wordt dit gedaan met vitamine pillen, zo hopen ze eventuele tekorten aan voedingsstoffen aan te vullen. Ook green juice bevat veel vitaminen en mineralen, zoals calcium, ijzer en magnesium. Ook vezels, zink, vitamine C, vitamine D en de B-vitamines zitten volop in het groene sap. Omdat green juice een mix is van groenten, fruit, kruiden en algen stimuleert het bovendien je stofwisseling, vermindert de vermoeidheid en versterkt het je immuunsysteem. Door je lichaam met een green juice meteen bij het starten van je dag van de juiste voedingsstoffen te voorzien, maak je zelfs meer geluksstofjes en stoffen die actief zijn tegen stress aan. Daarnaast blijft je bloedsuikerspiegel door de voedingsstoffen in green juice stabiel.

Dagelijkse vitamines

Voor ieder wat wils, dat is zeker een top gezegde bij green juice. Er zijn verschillende green juices op de markt, waarmee je op een gemakkelijke manier de vitamines, algen, probioticum en spijsverteringsenzymen binnenkrijgt die je nodig hebt voor je dagelijkse behoefte en ontgifting. Dit zijn meestal kant-en-klare poeders in een pot of in sachets, waarmee je een natuurlijk energiedrankje met een lekkere fruitsmaak maakt. Je mixt dit poeder eenvoudig met een glas water of je kan het door een smoothie doen.

Het allergrootste voordeel is dat ze binnen een mum van tijd klaar zijn. Ook als je een druk leven hebt en geen zin hebt om verse groentesappen te bereiden, dan kost het prepareren van een green juice geen enkele moeite. Het is overigens geen maaltijdvervanger. Neem het groene sap bij een gezond ontbijt of lunch en profiteer de hele dag van meer energie en een betere concentratie!