Jouw hulp bij het vinden van een baan in de zorg

Ben jij afgestudeerd in de zorg, maar heb je moeite met het vinden van een baan? Dan is Auxilio precies wat jij nodig hebt. Auxilio is gespecialiseerd in het vinden van de juiste vacatures voor de juiste persoon. In deze blog vertellen we je meer over Auxilio: wat doen ze en waarom is dit zo succesvol? Lees snel verder!

Wat is Auxilio?

Auxilio is een vacaturebank met een specialisatie in de zorgsector. Zij zijn niet alleen interessant voor werknemers, maar ook voor werkgevers, omdat Auxilio het zoekproces naar een geschikte medewerker grotendeels van een werkgever afneemt. Aangezien Auxilio de ervaring in huis heeft die nodig is om dit geschikte personeel te vinden, gaat dit ze erg succesvol af. Voorbeelden van praktijken waar Auxilio voor werkt zijn tandartspraktijken, huisartsenposten en apotheken, maar vrijwel elk zorg-gerelateerde praktijk is relevant. Ook richt Auxilio zich niet alleen op afgestudeerden: ook medisch studenten zijn bij Auxilio aan het juiste adres. 

Waarom Auxilio?

Auxilio is een succesvolle vacaturebank, omdat zij zich niet alleen richten op de werknemer of de werkgever, maar ook op de toekomst van deze twee. Ontwikkeling is een belangrijke norm van Auxilio: zij willen niet enkel dat iemand werk vindt, maar dat deze gene zichzelf hier ook kan ontwikkelen tot een daadwerkelijke professional. Dit is niet alleen een voordeel voor de werknemer, maar ook voor de werkgever. Als werknemer is ontwikkeling natuurlijk erg fijn, aangezien het goed staat op je curriculum vitae, maar ook omdat het simpelweg fijn is om als professional te groeien. Als werkgever is deze ontwikkeling ook fijn, omdat jij ervoor zorgt dat jouw personeel goed op niveau blijft door ze de juiste ontwikkeling aan te bieden. Auxilio biedt niet alleen vacatures aan, maar ook traineeships en scholingen tot bijvoorbeeld triagist. 

Kijk snel zelf!

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging, of is het jou nog niet gelukt om een geschikte functie te vinden? Auxilio staat jou graag te hulp! Neem eens een kijkje op hun website: hier vind je niet alleen een ruim aanbod in verschillende zorgvacatures, maar ook veel extra informatie over de werkwijze van Auxilio. Heb je hier vragen over? Eén van de medewerkers van Auxilio staat je graag te woord om al je vragen te beantwoorden!