Stichting Benchmark GGZ

Toon het menu Verberg het menu
BRaM

Hier vindt u informatie over onze Benchmarkrapportage Module (BRaM) en op welke wijze u deze kunt bedienen en begrijpen.

Opvragen van een rapport Patiëntervaringen Behandelingen

Laatst gewijzigd op: 03 mei 2018

Het rapport Patiëntervaringen Behandelingen is te vinden via het menu onder “patiëntervaringen”.

Voor het maken van een rapport Patiëntervaringen Behandelingen doorloop je de volgende stappen:

  1. Voer basisgegevens in
  2. Klik op “maak rapport”

Behandeluitkomst basisgegevens

Laatst gewijzigd op: 03 mei 2018

Het rapport Patiëntervaringen opent standaard met een weergave volwassenen cure, zorgtrajecten, meest recente volledige data (drie maanden). U kunt deze basisgegevens naar wens aanpassen (het zorgdomein, het zorgtype en de periode). U heeft daarnaast ook de beschikking over subgroepfilters zoals patiëntkenmerken en klinische kenmerken.

Datum vanaf en Datum tot en met

Laatst gewijzigd op: 03 mei 2018

Hier kies je de periode waarover je een rapportage wilt opvragen. BRaM selecteert en rapporteert over zorgtrajecten of DBC-trajecten met een sluitingsdatum binnen deze periode.

U bepaalt de rapportageperiode door het opgeven van een ‘Datum vanaf’ en een ‘Datum tot en met’. U kunt de datum in het veld intypen (maand in letters, spatie, jaar in vier cijfers) of op het kalendertje klikken. In het laatste geval krijgt u een dropdownmenu waar u de gewenste maand en jaar kunt aanklikken. Vergeet u niet om op ‘OK’ te klikken om uw keuze te bevestigen.

Datum vanaf

Hier kiest u het startmoment van de door u gewenste rapportageperiode. Als u hier bijvoorbeeld januari 2016 kiest, dan selecteert de rapportage alle afgesloten zorgtrajecten of DBC-trajecten met een sluitingsdatum in of na januari 2016.

Datum tot en met

Hier kiest u het eindmoment van de door gewenste rapportageperiode. Als u hier bijvoorbeeld december 2016 selecteert, dan worden in de rapportage alle afgesloten zorgtrajecten of DBC-trajecten meegenomen met een sluitingsdatum in december 2016 of eerder.

Zorgdomein

Laatst gewijzigd op: 03 mei 2018

Hier geeft u aan binnen welk zorgdomein u de behandeluitkomsten wilt bekijken. U kunt één zorgdomein tegelijkertijd selecteren. 

Organisatieniveau

Laatst gewijzigd op: 03 mei 2018

De rapportage toont standaard het hoogste organisatieniveau met de direct onderliggende organisatorische eenheden (voor zover aangeleverd). U kunt simpelweg in de rapportage op één van deze onderliggende niveaus klikken om de gegevens van dat niveau, inclusief direct onderliggende OE's,  te raadplegen. 

Specifieke filters

Laatst gewijzigd op: 29 augustus 2018

Aan de rechterkant kunt u subgroepen maken op basis van patiëntkenmerken. Zie hiervoor de beschrijving onder deze link. U heeft ook de mogelijkheid om de gemaakte selectie te bewaren via een directe link. Deze vindt u onder alle subgroepkenmerken en ziet er als volgt uit:De directe link kunt u op twee manieren kopiëren:

(1) Door de tekst te selecteren en
(a) ‘Ctrl c’ op uw toetsenbord in te drukken, of
(b) via de rechtermuisknop op kopiëren te klikken.

(2) Door direct te klikken op het icoontje naast de tekst.

De gekopieerde link kunt u plakken in uw adresbalk en ook opslaan als ‘Favoriet’. De volgende keer dat u inlogt in BRaM kunt u direct doorlinken naar de rapportages Patiëntervaringen Behandelingen, inclusief de geselecteerde subgroepkenmerken.

top